Cachaca 51 Pirassunga 1L 40%
Brazilská pálenka z cukrové třtiny.
Cachaca (vyslovuje se ka-ša-sa) se dá označit jako brazilský národní nápoj, který se získává fermentací a destilací šťávy z cukrové třtiny.
Sklizeň té nejkvalitnější cukrové třtiny z vlastních plantaží je prvním krokem k dosažení úspěchu.Pak následuje mletí a odstranění nepotřebných částí
rostlin, což je velmi důležité pro kvalitní třtinu s vysokým obsahem cukru ze které se extrahuje šťáva pro další zpracování.Fermentace šťávy probíhá
ve speciálních tancích, v naprosto aseptickém prostředí pro nejvyšší kvalitu.V nerezových destilačních věžích se potom destiluje získaná šťáva, kde se
automaticky kontroluje teplota a čas destilace. Standardizace kvality znamená smíšení různých produkcí (až 20 druhů destilátu) pro dosažení stejné
chuti a kvality, tato směs zůstává v tancích po dobu 2 až 3 měsíců a tomuto procesu se říká "snoubení". Lahvování na moderních linkách, které
dokáží naplnit až 60 tisíc lahví cachaca 51 za hodinu je posledním krokem před expedicí.
Objednávky přes e-mail terrabrasilis@email.cz