Pudim de sagu com calda de vinho

  • Product code:REC001
     
  • Availability:In stock

    Warehouse stocks

    Online store warehouse 100 PC.pc
    to send day15.05.2021
    Monday:00:00 - 23:59
    Tuesday:00:00 - 23:59
    Wednesday:00:00 - 23:59
    Thursday:00:00 - 23:59
    Friday:00:00 - 23:59
    Saturday:00:00 - 23:59
    Sunday:00:00 - 23:59
     
  • Our price:1,00 Kč
     
  •  pc 
     
    NEW
    Pudim de sagu com calda de vinho
     
     
     

    Pudim de sagu com calda de vinho

    Ingredience:
    200 g SAGU (objednáte zde: http://www.terrabrasilis.cz/fazole-ryze-mouka-feijao-arroz-c5/tapiokove-perly-sagu-yoki-maniok-sagu-500g-i286/
    4 čajové hrnky mléka
    200 ml kokosového mléka
    1 plechovka kondenzovaného mléka
    2 žloutky
    olej na vymazání formy

    Příprava pudinku SAGU:
    Namočte kuličky SAGU do mléka, ponechejte bobtnat minimálně 6 hodin, možno i více, ideálně přes noc.
    Poté přilejte kokosové mléko a za stálého míchání na mírném ohni vařte tak dlouho, až budou kuličky průhledné.
    Nechejte zchládnout. Do vychladlé hmoty přidejte žloutky, rychle zamíchejte a opět povařte 3 minuty.
    Formu na dort ( ideálně s otvorem uprostřed, ale nemusí být) vymažte olejem, vypláchněte studenou vodou a naplňte směsí SAGU.
    Nechejte minimálně 4 hodiny ztuhnout v lednici ( ideálně do druhého dne).

    Omáčka (poleva): - doporučuji připravit cca hodinu před podáváním pudinku
    1 polévková lžíce kukuřičného škrobu ( koupíte zde:http://www.terrabrasilis.cz/fazole-ryze-mouka-feijao-arroz-c5/amido-de-milho-maizena-200g-skrob-maizena-i81/


    1/4 hrnku vody
    1/3 hrnku cukru
    2/3 hrnku sladkého červeného vína
    Rozmíchejte škrob ve vodě, přidejte ostatní přísady a vařte do zhoustnutí ( asi 2 minuty).
    Nechejte vychladnout.
    Poté vyklopte pudink z formy, přelejte hotovou omáčkou a podávejte.

    Dobrou chuť!
     
     

    Other products in this category

    © TERRA BRASILIS